čtvrtek 21. října 2010

Parental advisory

Je to už nějakých pár měsíců, co si všeliké fešnblogerky na své deníčky hromadně dávaly vyfocený obsah svých kabelek. Leč ať jsem se dívala, jak jsem se dívala, ani u jedné z nich jsem nenašla velký blikající nápis CENSORED. A to i přesto, že zcela jistě všechny cenzorovány byly. Neboť co je to za holku, která nemá v kabelce pro případ nouze vložku či tampon? A co kondomy? Necpou se snad do dětí v nejútlejším věku rady, kterak zabránit početí? Přesto ani v jedné z probíraných kabelek žádné takového věci nebyly.
Fešnblogerky nemenstruují (pokud se někoho toto slovo dotklo, zejména je-li muž, tak má smůlu. Patří to k životu, bohužel, a tak to nebudu něžně opisovat, leč řeknu to, jak mi zobák narost a doktoři pojmenovali). Fešnblogerky nesouloží (neb v kabelkách nemají ani hormonální antikoncepci). Fešnblogerky mají v kabelkách jen morálně nezávadné a nenapadnutelné věci.

Moje kabelka to má jinak. Nestydí se za svůj obsah a hrdě vám předvede, co nosí skutečné pipiny vždy u sebe.

Dva sešity z Maďarska s Hannah Piča Montanou, které mi přivezla Nintendokórová Princezna a bez kterých nedám ani ránu; asi šest propisek a tužek, bez kterých se jako novinářka neobejdu; plnicí pero Parker, které jsem dostala k narozeninám; klíče; nefunkční flashka; nůžtičky na nehty; Victorinox s deseticentimetrovou čepelí a vývrtkou; kondomy Durex a Primeros; mobil; Old Spice White water; smaragdová vůně C-THRU, sice za dvě kila z drogérie, ale voní úchvatně; kraví náušnice vlastní výroby; vintage krabička původně na bonbony, teď v ní nosím prášky; gumičky; knížka poezie od Petra Pálenského aka Polyho z Insanie; peněženka; sluchátka; vizitky; vložky a tampony; žvýkačky; skládací černá taška; balzám na rty, dvě rtěnky, tužka na oči a řasenka, které stejně nepoužívám; stříbrný náramek, u kterého jsem úspěšně urvala zapnání a ještě se mi nepovedlo ho spravit

5 komentářů:

  1. tak já se můžu hrdě hlásit k těm bez cenzury a s pravdivým obsahem, páč jsem si vystavila obal na vložky a na tampony z kabelky :D

    OdpovědětVymazat
  2. mozno v dnesnej dobe su orientovane mlade baby na ine sexualne praktiky

    OdpovědětVymazat
  3. Ať s cenzurou nebo bez cenzury, jak nás obohatí to co kdo nosí v kabele?

    OdpovědětVymazat
  4. Nijak. A právě takhle byl míněný tento článek - tj. poukázat na to, že dneska je už na internetu úplně všechno, i to, co by mělo zůstat skryté.

    OdpovědětVymazat