středa 8. prosince 2010

Flexi sexy

Naučila jsem se krásné nové slovo. Flexisexualita. Jak mi bylo sděleno, "odborníci" (lidé, kteří vám i z úplného bludu udělají neotřesitelnou pravdu, pevnou jako skála, často využívaní v médiích; já to vím, sama v médiích pracuji) tak nazývají stav, kdy je člověk přitahován pevně k jednom pohlaví, ale čas od času, v různě dlouhých intervalech, si odskočí otestovat i to druhé, aby zjistil, jestli tam není tráva zelenější.
Nevím tedy, proč z toho oni odborníci dělají novinku, protože podobné sklony měli lidé už minimálně ve starém Římě. A kdoví, jestli kdesi v šeru dávných časů nepraštil pračlověk kyjem o zem, praženu nechal se sousedkou a neodběhl si do křoví na bližší seznámení s tím lovcem, co bydlí o pár stanů dál a má tak krásně vykroužené svaly na lýtkách... ale to by asi lépe věděl Marty McFly.
Když však odhlédnu od toho, že Římani byli pěkně zvrhlá cháska, roztočit to tedy uměli pořádně. Tipec jim zatrhl nástup křesťanské morálky, který na téměř patnáct set let (vyjma počátků křesťanství, kdy se i kněží pelešili ostosedm) zavedl striktní přístup k sexu - doma, potmě, pod peřinou, potichu, na zádech, s právoplatnou ženou a jen kvůli dětem. A sex mezi lidmi stejného pohlaví je hnus.
Zajímavé je, že si to dodnes myslí velká většina lidí, kteří věřící nejsou ani omylem. Chápu, že některým to připadá nepřirozené a vymlouvat jim to nehodlám. Co mě ovšem dokáže vždycky pobavit, je následující situace:

Jsem žena, kterou přitahují obě pohlaví. Chlapi jen o trochu víc než ženské. A mám několik podobně naladěných kamarádek.
Jdeme si sednout někam do hospody a když je zábava v nejlepším a řeč se stočí na sex, většina chlapů u stolu pronese, že si vždycky přáli mít v posteli dvě holky. A že jim lesbické porno připadá strašně vzrušující.
Začneme se s holkama líbat.
Chlapi ztichnou a pozorují nás.
Ne, nejsme lesbičky a ano, trojku už jsme vyzkoušely.
Ale co by pánové řekli na to, že by si dali pusu taky? Jen pusu, žádné jazyky.
A to je konec.
"Je to nechutný, hnusný, odporný, zvrácený, je mi z toho na blití..."
Fascinuje mě to. Jeden každý z nich se dívá v pornu na to, jak si to rozdávaj dvě ženský. Naprostá většina z nich se snaží svou holku přesvědčit, aby zkusila anál, a když ta odmítá, tak jí tvrdí, jak je to super a že se jí to bude líbit.
Když pak přijde řeč na gaye, jejich sex jim připadá nechutný a zvrhlý. Zdá se to pokrytecké jenom mně?

Mimochodem, mě se líbí, když se spolu dva kluci líbají. Líbí se mi, i když si to rozdávají, stejně jako dvě holky. A pokud dostanu chuť se pomilovat s pěti chlapama nebo čtyřma babama, tak to prostě udělám. Myslím, že odbornci vymysleli docela pěkný název. Jsem flexisexy.


1 komentář:

  1. ! co Ti na tohle mám říct? Od teď budu budeme Coura a Děvka, ale Ty budeš Flexisexy, hm?
    skvělý!

    OdpovědětVymazat