pondělí 24. září 2012

Řekni, co ti lidi chcou...klišé

Říkat si můžeš, co chceš, ale ono to bude stejně jedno. Protože lidi sami neví.

Původně jsem chtěla pojmenovat tenhle článek Řekni, co ti chlapi chcou, ale pečlivou, asi dvousekundovou úvahou jsem došla k závěru, že to není problém jenom chlapů. Jo, tohle je problém tak nějak povšechný.

Takhle - ideální žena je prý divoká milenka, věrná manželka, taky matka a pravděpodobně i služebná a podobně. Ke každému tomu slovu si dodejte nějaké vhodné adjektivum a dostanete takový ten oblíbený blábol. O co mi jde. Protože se to tak říká, a protože v tomhle jsme my ženské vyloženě blbé, tak nám tahle věc způsobuje zásadní problémy. Ne jenom tahle konkrétní věc, ale obecně všechny tyhle debilní nároky kladené společností a ženskými médii.

Úplně pomiňme skutečnost, že nám tady radí abychom uklízení řídily podle fází měsíce

Nemám doma žádný časopis pro ženy, abych to mohla dokázat na něm, ale servery určené pro nás stačí bohatě.

Tady se dozvíme, co chtějí muži, nebo počkat, tady? Ne, tady se dozvíme jedinou pravou tvář veliké pravdy!

Hromada sraček protkaná jednou statistikou. Kdyby to bylo aspoň zábavně napsané. Já jako vím, že na všechny lidi jsou dneska kladeny šílené nároky, a je těžký se v tom zorientovat. Takový chlap taky dneska nemá nic jistý.

Po chlapech se dneska chtějí věci z ženského spektra záležitostí a po ženských zase ty mužské. Pak to dopadá tak, že je internet narvaný servery, kde se snaží z žen vytvořit internetovou verzi Stepfordských zombies. Budu mít hubené vypracované tělo, naučím se tisíc triků v posteli, budu mít skvělou kariéru, udržím si báječného muže, budu vyrovnaná, sebevědomá, dobrá matka a budu taky skvěle vařit.

U mužů je to jiné, musejí rodinu uživit, musejí být mužní, ale přitom být citliví a empatičtí, musejí nás dovádět pravidelně k orgasmům, musejí mít namakané tělo, namakaný stroj, nekonečnou výdrž, spoustu peněz, poslouchající manželku a vychované děti.

Z nás žen se dělají slepice a z mužů bezmozci. Mrdat.


1 komentář:

  1. Mrdat na to, pěkný závěr! No nic nového tady popsané nebylo, ani jen jediná "100%" zaručená rada pro ty chuděrky, které v tom tápou :-) Je to pěkná rekapitulace toho, co snad v dnešní době vnímá každá žena a muž.

    OdpovědětVymazat