středa 23. května 2012

PMS III

Poslední dobou jím tak nějak líp. Ne, nepředstavujte si mě s aktívií, ani čímkoliv jiným, co by mělo Bifidus Esencis. Přestala jsem se akorát přežírat a začala dodržovat takové ty klasické a správné návyky, jako malé porce, víckrát denně. Když mám chuť na sladké, tak si koupím kus ovoce a ne tatranku.


15. května vyšlo Diablo III. A je to tak kurevsky dobré, jak jsme doufali. Nejprve jsem si samozřejmě vyzkoušela obdobu sorcky (wizzarda), ale zjišťuju, že mě asi nejvíc chytl witch doctor. Ten je prostě hrozně zhoubovaný. Ženská verze je taková klidnější a míň na drogách, ale pořád drsná.

Včera jsem měla k snídani Piknik a ke svačině chipsy Lay´s s příchutí grilované slaniny. Místo svého obvyklého ovoce jsem si po hlavním jídle dala ještě polívku. A doma? Doma na mě čekala dvoulitrovka coca-coly. Chvíli jsem bojovala se svědomím, ale ta chuť, to nutkání bylo silnější.

S lahví coly na stole a rohlíkem s nutelou v ruce jsem si sedla ke komplu. Zapnula jsem Diablo III a s největším potěšením jsem zabila Skeleton Kinga. Dlouho mi někdo nepřivodil na tvář takový potěšený obličej. (nepočítám chlapa, který, když se snaží, tak jsem potěšena nad míru. Jako tuhle v sobotu, to je ale jiný příběh)

"Chcípněte! Chcípněte vy svině zombíkovský!"

Tohle mi udělalo dobře. Sladká chuť vítězství a ještě sladší chuť nutely na jazyku. Jsou dny, kdy je čokoláda zkrátka lepší než ovoce.

1 komentář:

  1. geniální :-)) with doctor mě taky chytl u trialu, asi si mě přesvědčila, že půjdu do plný verze!

    YARR!

    OdpovědětVymazat