úterý 1. března 2011

Sexy vs. seksi

Možná si říkáte, jaký je mezi tím rozdíl. Možná ten rozdíl znáte, jenom ho nedokážete definovat. Stačí se na někoho podívat a hned víte, jestli je ten chlap/ženská/kombinace obou přitažlivý, nebo laciný.

Na Módním pekle se objevila fotečka prapodivného saténového hadříku, který spadá právě do kategorie seksi. Seksi si taky můžete volně přeložit jako "kurví kroj" či obnažování na veřejnosti. Věřte mi, já obnažování poznám. Dva roky jsem se jím živila.

Já mám takový pocit, že ta "seksovitost" je spojená pouze s děvčaty, která nemají sex-appeal a tak strašně by ho chtěla. Dohánějí to plochou holé kůže, kdy se poměr zahaleno/na odiv postupně blíží k číslům 10% / 90%. A čím víc se blíží k této vysněné hranici (v praxi znamenající pouze zahalené dvorce a kalhotky), tím víc jsou spokojené s reakcemi mužů na jejich zjev. Protože, co si budeme povídat, chlapi za to vlastně ani nemůžou. Jak bych mohla někomu, koho jen pár generací dělí od doby, kdy nejbližší plodnou samici prostě odtáhl do jeskyně, aby na tak zjveně vystavované druhotné pohlavní znaky nereagoval.
Seksi dívky a ženy se tedy nakrucují, odhalují, ukazují a pak mají nesmírnou radost z toho, že kolem sebe vyvolávají rozruch, vzrušení a pocity na zvracení. Ne všichni muži se totiž nechají pod vlivem odhaleného dvorce zmámit a dokáží mozek udržet v provozu. Ostatně, konkurence v podobě seksi žen se stejně bát nemusíme. Protože i naši samci mají vyvinutý silný pud sebezáchovy a takových dívek se člověk občas bojí dotknout.

Chápu, že většina žen by chtěla být sexy. Ale sex-appeal není jen o oblečení. Oblečením můžeme součásti naší osobnosti nanejvýš podtrhnout. Ale rozhodně ne vytvořit.
Sexy neznamená laciný. Sexy znamená přitažlivý, s nábojem. Rafinovanost je sexy. Ne tak prvoplánovité děvkovství.
Pro to, aby holka byla sexy, nepotřebuje nutně jehly, korzet a podvazky. Nosím všechny tyhle věci ráda, ale moc dobře vím, že jenom když jimi chci podtrhnout to, jak se cítím. Když mám náladu na manipulaci s muži, stačí se jen trochu lépe oblíknout, aby mi to šlo pěkně od ruky. Když nemám náladu na nic, chodím oblečená v tom co najdu a pekelnice by si na mně smlsly. Ale víte co? Mně je to šumák. A ano, vím, že jsem párkrát vypadala jako štětka. Ale když už, tak tedy jako ta, které se mezi snoby říká společnice.

Sexy

Seksi

Nějaká divná paní, převzato z http://nejlepsiobleceni.cz/

7 komentářů:

  1. Díky za nalezení webu nejlepsiobleceni.cz. Na první dobrou říkám, haha kůl vtip při bližším ohledání se mi udělalo zle. Oni to fakt myslej vážně! Ale záchvat smíchu u "originálního" třička s nápisem rock, ten mi vydrží. Sofa

    OdpovědětVymazat
  2. no, pro mě bylo asi největší žrádlo, když jsem viděla slečnu v tom roztomilém růžovém tričenku, jak dělá takový ten mega-svůdný ksicht.

    Počkej, jmenovalo se to "růžové crazy tričko"...

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, ta čuper šklíba s komksovejma vočima na ňádří. A ta fialová fatamorgána, co máš v blogu, ta holka není skutečná, že ne? Že je to voblečený na realdoll? Protože takhle nikdo živej nevypadá. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Mě ještě fascinuje, že ty seksi holčiny baví malovat si na obličej válečný malování, co nápadně připomíná monokl. když pak někde na party přeberou a kácí se nad záchodovou mísou, vypadá to ještě víc seksí.

    OdpovědětVymazat
  5. Počkej Blanko, myslíš tu divnou paní, pro ilustraci toho co je seksí? To je známá firma, někde najdu katalog...ale namátkou mě napadá tohle:
    http://modnipeklo.cz/2010/08/dosla-barva/

    OdpovědětVymazat
  6. Uáááá, Kvýno, tos mi neměla dělat!! Teď jsem z toho vosypaná úpe všude. Ale tak jestli zaměstnávaj poloslepýho grafika s úchylkou na reálný panenky, tak je všechno možný. :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Blanko, tímto Ti oficiálně děkuji za novou přezdívku. Kvýna, to je geniální. :-)

    OdpovědětVymazat