neděle 14. listopadu 2010

Carrie a její parta: seriál vs. realita

Já, Pammahone a Nintendokórová

Miranda, Charlotte, Carrie a Samantha.

Jaký je mezi námi vlastně rozdíl? Já bych řekla, že kurevský. Kromě jasné věkové kolonky 20-25 (zatímco správné ženy mají vždy nad třicet) a toho, že nás je o jednu míň, jsou tady i jiné věci.

Asi si nikdy nekoupím boty od Blahnika, ani šátek od Hermése. Nerozeznám věci z kolekce Gucciho od D&G. Popravdě, nikdy jsem si nebyla jistá jak se vyslovuje Luis Vuitton. Pevně věřím tomu, že jsem to napsala správně. Kromě jiného, většina obuvi, kterou Carrie tak láskyplně nazývá střevíce, se mi vůbec nelíbí. Nejsou extragavantní, jsou laciné. Nebo hnusné. Ale to je jenom o vkusu.
Ani jedna nejsme tak dospělá, jak si na to někdy hrajeme. Ale taky nejsme tak divné. Věci v téhle republice se totiž řeší jinak. Třeba v otázce vykonávání potřeby. Nezapomenu na díl Sexu ve městě, kde se Carrie chlubila tím, že u Božského po roce vztahu vykonala velkou potřebu.
What? To ženy v New Yorku nekadí? Ne, nakupují. A novinářky mají samozřejmě skvělý plat jenom z toho, že píšou sloupek jednou týdně. Tak nevím, pammahone je novinářka, píše mnohem víc než jen jeden sloupek. Ale takový byt jako Carrie rozhodně nemá. Ani takové hadry (čti oblečení).

Ale je tady ten nejdůležitější rozdíl. Co máme s hrdinkami seriálu společného, je právě veliký zájem o sex. A někdy tak trochu o módu.
Charlotte je naivní holčička z lepší společnosti.
Miranda je ambiciózní a samostatná.
Carrie je nepopsatelná. Ale nemám ji moc ráda. Je něco jako mix mezi ostatními z její party.
A Samantha je otevřená, volnomyšlenkářská a má ráda sex. A ráda o něm mluví.

Nintendokórová je otevřená, volnomyšlenkářská a má ráda sex. A ráda o něm mluví.
Pammahone je otevřená, volnomyšlenkářská a má ráda sex. A ráda o něm mluví.
Já jsem otevřená, volnomyšlenkářská a mám ráda sex. A ráda o něm mluvím.

Důvod, proč o nás nikdy nikdo nenatočí seriál je, že jsme všechny Samanthy.

1 komentář: